Hari Ini Jadi Babysitter&Chef

Asalamualaikum ♥ 

Hari ini ada tugas baru untuk aku. Aku kena jaga budak kecil yang merangkap anak sepupu kepada ku . Atau Nephew mungkin. Then kena tolong ibu aku buat kerja rumah . Bayangkan si kecil kenit itu dah 10 bulan dah , Memang gila bapaklah buasnya.


Dia ni kembar kalau nak tahu lah. Budak ini aku jaga sebab abang dia opah dia jaga. Manalah opah dia boleh jaga sorang - sorang . Gila jadnya!!!!!!!!! Hihihi 

Aku juga harini ada Masak LAKSA GORENG SPECIAL dengan AIR KOKO KURMA


Sedap sangat nanti saya UPDATE RESEPI nya kalau ada yang inform . Kalau ada yang infom sahaja. Okay itu sahaja setakat ini BYE.

Nanti jumpe lagi ehh!!
 


 Sincerenly ツ 
-----------------
Fatimah


2 comments:

  1. Haiii.. cakkkk..
    done follow sini no. 219,
    sudi-sudikanlah follow me back yea..
    leh kita saling kenal mengenal,
    kunjung-mengunjung selalu..
    salam kenal yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen leh follow blog
    teman yang lagi satu gak..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. pengalaman jadi babysitter tu.. hee

    ReplyDelete